Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Δημήτρη Κρητικού προς τον προεδρεύοντα του δημοτικού συμβουλίου Τηλέμαχο Καμπούρη για τη συνεδρίαση της Κυριακής

Το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σαρίκα θα προτείνει η παράταξη για τη θέση του γραμματέα του σώματος

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ρόδος Αξιών» γιατρό πνευμονολόγο κ. Δημήτρη Κρητικό, ανακοινώνεται ότι λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κρητικός βρίσκεται στη Βαρκελώνη προκειμένου να συμμετάσχει στο παγκόσμιο συνέδριο πνευμονικού καρκίνου που ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 10 του μήνα.

Για την απουσία του ενημέρωσε εγγράφως τον προεδρεύοντα του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής, κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, ζητώντας του παράλληλα να μεταβιβάσει στα μέλη του σώματος τις ευχές του για καλή θητεία.

Στην επιστολή του ο κ. Κρητικός αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κε πρόεδρε,

Μετά λύπης μου σας ανακοινώνω την απουσία μου από την Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου την 08/09/2019, διότι θα ευρίσκομαι στο εξωτερικό, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πνευμονικού Καρκίνου που διεξάγεται στη Βαρκελώνη από 07/09 έως 10/09/ 2019.(IASLC 2019 World Conference on Lung Cancer).

Παρακαλώ διαβιβάστε σε όλους τους συνοδοιπόρους δημοτικούς συμβούλους την συγνώμη μου για την απουσία, καθώς και τις ευχές μου για καλή αρχή, και καλή συνεργασία κατά τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Εκπρόσωπος της παράταξης κατά την απουσία μου ορίζεται ο κ. Δημήτρης Ιωσήφ»

Επίσης γίνεται γνωστό ότι η παράταξη «Ρόδος Αξιών» κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής για την ανάδειξη προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, θα προτείνει για τη θέση του γραμματέα του σώματος, το δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής περιφέρειας Καμείρου κ. Γιώργο Σαρίκα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου