Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι συντονισμένες παρεμβάσεις από μικτά συνεργεία των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου, με τις εργασίες κλαδέματος των δένδρων σε διάφορες περιοχές του κέντρου της πόλης, αλλά και στις παρυφές αυτής.

Μετά τον καθαρισμό του πάρκου του «Ήχος και Φως», ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο αρμόδιο για την εμφάνιση της πόλης, Στέφανο Κυριαζή, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή των Αγίων Αποστόλων.
Τα συνεργεία του Δήμου από νωρίς το πρωί προχώρησαν σε παρεμβάσεις ευπρεπισμού σε πάρκα, παρτέρια, πλατείες και πεζοδρόμια στη συγκεκριμένη περιοχή, ανταποκρινόμενα στο πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ των Αγίων Αποστόλων, το οποίο λειτουργεί φυσικά με ευθύνη του Δήμου Ρόδου και συζήτησε με όλους, προσωπικό και ηλικιωμένους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόνοιας.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος παρακολούθησε τις τελευταίες εργασίες των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου για την αναμόρφωση της πλατείας Χαρίτου (Εκατό Χουρμαδιές), μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων επισκευής και συντήρησης των συντριβανιών και των επεμβάσεων στη διαμόρφωση της πλατείας.

Οι παρεμβάσεις των συνεργείων του δήμου θα συνεχισθούν τις επόμενες ημέρες με τον καθαρισμό της Ροδιακής Έπαυλης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ