Αθλητικά

Οι αθλητικές ταυτότητες του ΑΣΙΑΘΡ

Ανακοίνωση σχετικά με τις Αθλητικές Ταυτότητες του 2019 που θα πρέπει να διαθέτουν τα μέλη του προκειμένου να μπορούν να πάρουν μέρος σε αγώνες, εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Αναλυτικά:

«Προϋποθέσεις συμμετοχής σε αγώνες

Κάθε ιστιοπλόος που θέλει να συμμετάσχει σε αγώνες που διοργανώνει ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτει αθλητική ιστιοπλοϊκή ταυτότητα (αθλητικό δελτίο) ενώ από 31/7/2019 γίνεται απαραίτητη και η Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Συνίσταται, όσοι ακολουθούν τη διαδικασία ανανέωσης ή έκδοσης νέου αθλητικού δελτίου, να προσκομίζουν έτοιμη και την κάρτα υγείας.

Ανανέωση αθλητικού δελτίου

Για την ανανέωση αθλητικού δελτίου (για όσους είναι εγγεγραμμένοι), απαιτούνται τα παρακάτω:

Συμπληρωμένη αίτηση ανανέωσης δελτίου αθλητή ανοιχτής θάλασσας.

Βεβαίωση ιατρού (ξεχωριστά) ή απλά υπογραφή ιατρού στο πίσω μέρος της αίτησης.

Απόδειξη κατάθεσης 10€ (Δέκα Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Ε.Ι.Ο. : 080/48068590

Προαιρετικά, συμπληρωμένη από τον ιατρό την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά παραδίδονται στην Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ η οποία τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. επικοινωνίας Ιμσιρίδης Κωνσταντίνος 6980181966)

Νέα αθλητικά δελτία

Για την έκδοση νέου αθλητικού δελτίου απαιτούνται τα κάτωθι:

Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής αθλητή ανοιχτής θάλασσας.

Συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής αθλητή προς τον ΑΣΙΑΘΡ.

Πιστοποιητικό γέννησης ή αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή, σε CD. Η φωτογραφία πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου, ανάλυσης 300dpi, σε αρχείο jpeg, μικρότερο από 1ΜΒ. Για ακριβείς προδιαγραφές, δείτε τη σημείωση παρακάτω.

Βεβαίωση ιατρού (ξεχωριστά) ή υπογραφή ιατρού στο πίσω μέρος της αίτησης.

Απόδειξη κατάθεσης 15€ (Δεκαπέντε Ευρώ) στον ακόλουθο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Ε.Ι.Ο. : 080/48068590

Προαιρετικά, συμπληρωμένη από τον ιατρό την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά παραδίδονται στην Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ η οποία τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Τηλ. επικοινωνίας Ιμσιρίδης Κωνσταντίνος 6980181966.

Προδιαγραφές φωτογραφιών

Η Φωτογραφία πρέπει να είναι σε μορφή jpg έγχρωμη με διαστάσεις 4cm πλάτος και 6cm ύψος και ανάλυση 300dpi. Το μέγεθος του αρχείου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1Mb. Η ηλεκτρονική φωτογραφία θα πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου. Για τη φωτογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μετωπικός τύπος εικόνας. Η περιστροφή της κεφαλής θα πρέπει να είναι λιγότερο από +/- 5 βαθμούς από το κέντρο σε κάθε κατεύθυνση (επάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά). Οι ώμοι θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένοι στην εικόνα. Η έκφραση θα πρέπει να είναι ουδέτερη (χωρίς χαμόγελο), με τα δύο μάτια κανονικά ανοιχτά και το στόμα κλειστό. Ο εικονιζόμενος θα πρέπει να είναι αποκλειστικά μόνος, χωρίς να εμφανίζονται πλάτες καρεκλών, παιχνίδια ή άλλα πρόσωπα. Το φόντο θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή με ομοιογενή χρωματισμό, με απαλές διακυμάνσεις φωτεινότητας προς μια μόνο κατεύθυνση. Απαιτείται φόντο ελαφρού χρώματος, κατά προτίμηση λευκό ή πολύ ανοιχτό γρι (μέχρι 5%)».

*Ο Γιάννης Καλατζής, αρχικαταμετρητής ΕΑΘ/ΕΙΟ παρουσίασε σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στον ΑΣΙΑΘΡ, την περασμένη Κυριακή, τα συστήματα ισοζυγισμού ORC International & ORC Club καθώς και το σύστημα ισοζυγισμού IRC. Μάλιστα παραχώρησε ευγενικά υλικό από την παρουσίαση στο σωματείο, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ www.asiathr.gr.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου