Αθλητικά

Τον Οκτώβριο έτοιμο το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της Χάλκης

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται, παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, οι εργασίες αναβάθμισης του αθλητικού κέντρου της Χάλκης στην περιοχή της Παστίδας.
Η εικόνα της καινούργιας εξέδρας, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθεί τα παιχνίδια με άνεση και ασφάλεια και ταυτόχρονα θα βοηθήσει το σωματείο να τονώσει τα έσοδά του, είναι ήδη ορατή και όπως εκτιμάται, σε περίπου δύο μήνες θα είναι έτοιμη.
Οι άνθρωποι του συλλόγου υπολογίζουν, στη βάση του χρονοδιαγράμματος που έχουν στη διάθεσή τους, πως το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των υπόλοιπων εργασιών που προβλέπονται και που θα καταστήσουν το αθλητικό κέντρο ίσως το πιο σύγχρονο και πλήρες του νησιού.
Το πλάνο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού, την περίφραξη των συνολικά δεκαοκτώ στρεμμάτων των εγκαταστάσεων, τη δημιουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου, γραφείων, αποθηκών, καθώς και μίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, που θα χρησιμοποιείται και για τις ανάγκες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, με τον οποίο ο Α.Σ. Χάλκης συνεχίζει τη συνεργασία του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου