ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Τρίποντο» για καλή χρονιά

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (1)

Το με­ση­μέ­ρι της Δευ­τέ­ρας (15:00) ο Δια­γό­ρας θα υπο­δε­χθεί στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας τον Α.Ο. Λου­τρά­κι, στο παι­χνί­δι που θα ολο­κλη­ρώ­σει το πρό­γραμ­μα της 11ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 6ο όμιλο.

Η ανα­μέ­τρη­ση είναι η πρώτη επί­ση­μη στο 2018, με τον «γη­ραιό» να θέλει οπωσ­δή­πο­τε το «τρί­πο­ντο» για να επι­στρέ­ψει στις επι­τυ­χί­ες μετά από τρεις αγω­νι­στι­κές και να δια­τη­ρή­σει την επαφή του με την κο­ρυ­φή, μειώ­νο­ντας την δια­φο­ρά από την πρω­το­πό­ρο Προ­ο­δευ­τι­κή που έχει ρεπό.

Ο Νίκος Πα­ντέ­λης όλες τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες έχει ζη­τή­σει από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του να συ­γκε­ντρω­θούν στον αντί­πα­λο, για να προ­ε­τοι­μα­στούν όσο κα­λύ­τε­ρα γί­νε­ται, έτσι ώστε να βγά­λουν πει­θαρ­χία, σο­βα­ρό­τη­τα και διά­θε­ση στην διάρ­κεια του αγώνα για να οδη­γη­θούν στο πο­λύ­τι­μο «τρί­πο­ντο».

Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός θα έχει επι­πλέ­ον λύ­σεις σε σχέση με τα προη­γού­με­να παι­χνί­δια, καθώς εκ­δό­θη­καν τα δελ­τία των Σερ­τζί­νιο, Μεντή και Αγ­γε­λού­δη, με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές να είναι στην διά­θε­σή του. Αμ­φί­βο­λη πα­ρα­μέ­νει η συμ­με­το­χή του Όλι­βερ Πέεφ, αφού στον Δια­γό­ρα πε­ρι­μέ­νουν την μπλέ κάρτα του πο­δο­σφαι­ρι­στή για να εκ­δο­θεί το δελ­τίο του.

Πά­ντως στις τά­ξεις του «γη­ραιού» υπάρ­χει συ­γκρα­τη­μέ­νη αι­σιο­δο­ξία ότι το δελ­τίο του έμπει­ρου μέσου θα εκ­δο­θεί εγκαι­ρως, προ­κει­μέ­νου ο Πέεφ να τεθεί στην διά­θε­ση του Νίκου Πα­ντέ­λη. Σί­γου­ρα εκτός πλά­νων του έμπει­ρου τε­χνι­κού θα είναι ο τραυ­μα­τί­ας Αντώ­νης Γιόν­δης που βρί­σκε­ται στην Αθήνα όπου υπο­βάλ­λε­ται σε εξει­δι­κευ­μέ­νες θε­ρα­πεί­ες.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία για το παι­χνί­δι της Δευ­τέ­ρας, συ­νε­χί­στη­κε χθες στο «Κλε­ό­βου­λος Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου» με ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Δια­γό­ρα θα προ­πο­νη­θούν σή­με­ρα στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας, και­ρού επι­τρέ­πο­ντος, με την προ­ε­τοι­μα­σία τους να ολο­κλη­ρώ­νε­ται το πρωί της Κυ­ρια­κής, με ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης και τα­κτι­κής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.