Τα φετινά Hotel Design Awards αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Παράλληλα, το έπαθλο των φετινών νικητών αποκτά πλέον σημαντική αξία, καθώς ανοίγει δρόμους για διεθνείς συνεργασίες.

Η στρατηγική συνεργασία με τα κορυφαία media της Αρχιτεκτονικής και του Τουρισμού για την επιλογή των φετινών Nominators, ανθρώπων που πρότειναν ξενοδοχεία για το ιδιαίτερο Design τους, έδωσε έναν ακόμη πιο αναβαθμισμένο χαρακτήρα στη διοργάνωση, με το επίπεδο να είναι πραγματικά υψηλότερο από ποτέ.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 60, και πλέον η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show έχει επιλέξει τις 30 επικρατέστερες. Οι shortlisted αυτές συμμετοχές, θα τεθούν πλέον στην τελική αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, το έργο της οποίας είναι δυσκολότερο και πιο υπεύθυνο από κάθε άλλη φορά. Όπως κάθε χρόνο, στην Κριτική Επιτροπή συμμετέχουν σημαντικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ελληνικής Ξενοδοχίας, καθώς και από υπηρεσίες σχετικές με τον Τουρισμό, ενώ ταυτόχρονα οι διακεκριμένες προσωπικότητες της Αρχιτεκτονικής που συμμετέχουν, προσυπογράφουν την τεχνική αρτιότητα των υποψηφιοτήτων.

Η SHORTLIST ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

3 CAVES

ABSOLUT MYKONOS SUITES
ADEL PRIVATE SUITES MYKONOS
AEGEAN GEM HOTEL
AMBASSADOR AEGEAN LUXURY HOTEL & SUITES

BAHAR BOUTIQUE HOTEL
BASSA MAINA VILLAS & SUITES
BOUTIQUE HOTEL D
CONTESSINA SUITES & SPA
COSTA LAGONISI – THE VILLAS
D SUITES
DUBAI HEART
ERGON HOUSE
EUPHORIA RESORT
FLAMINGO PARADISE HOTEL
FLISVOS ROYAL HOTEL (ΤΟΛΟ)
HOLIDAY SUITES
IKONES SEAFRONT LUXURY SUITES
KARTERADOS
LAB BOUTIQUE HOTEL
MARBELLA NIDO SUITE HOTEL & VILLAS
MAYIA EXCLUSIVE RESORT & SPA
OLEA ALL SUITE
OSTRACO
ROBOLO BOUTIQUE HOTEL
SAINT GEORGE LYCABETUS
SANTO MARIS OIA
THE SECRET BOUTIQUE HOTEL
VILLA AORI
ΚΑΝΑΒΕΣ ΟΙΑ Ο.Ε

Το ειδικό έπαθλο των νικητών των HDA
Σε συνεργασία με την εταιρεία Fantini Rubineti, μια από τις πλέον upmarket Design Εταιρείες για το χώρο του μπάνιου, το έπαθλο των 5 βασικών κατηγοριών (Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης, Καλύτερο Resort, Καλύτερη Villa, Καλύτερο Boutique Style Hotel, Καλύτερο Luxury Apartment) αποκτά άλλη βαρύτητα. Η ομάδα των νικητών, μαζί με εκπροσώπους του 100% Hotel Show, θα ταξιδέψει στην Casa Fantini, στο εργοστάσιο της εταιρείας στη λίμνη Orta της Ιταλίας, για να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο Personalized Workshop που θα ανοίξει νέους δρόμους συνεργασιών με το γνωστό brand αλλά και τους συνεργαζόμενούς του designers.

Η Κριτική Επιτροπή των Hotel Design Awards 
Αργυρού Χριστίνα | Neiheiser Argyros
Βογιατζή Ρία | Elastic Architects
Δέδα Μαρία | Deda & ARrchitects
Κοσμίδης Μηνάς | Minas Kosmidis [Architecture in Concept]
Κωνσταντινίδου Κάλια | Vedema, Mystique, Istoria
Μαστρομηνάς Ηλίας | Mastrominas ARChitecture
Σοπέογλου Εύα | Eva Sopeoglou | Architecture
Φάκαρος Γιώργος | George Fakaros «UNIQUE IMAGING»

Η απονομή των Hotel Design Awards θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 19:00, στο ειδικό Workshop Stage του 100% Hotel Show.

πηγή protothema.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ