Μάχη για ένα γραφείο στη Βουλή μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μάχη χαρακωμάτων ανάμεσα στους δύο πρώην πολιτικούς αρχηγούς που επιμένουν να παραμείνουν στο Κοινοβούλιο διατηρώντας στο Μέγαρο τα προσωπικά τους στρατηγεία.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός εποφθαλμιά –σύμφωνα με πληροφορίες -το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου το οποίο βρίσκεται μεριά μέτρα μακριά μετά την είσοδο της Βουλής που οδηγεί στα υπουργικά έδρανα.

Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στο κέντρο των εξελίξεων καθώς κάθε άλλο παρά έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τα όσα διαδραματίζονται στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός είχε εγκατασταθεί στο γραφείο αυτό μετά την αποχώρηση του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος μετακόμισε όπως και οι άλλοι πρώην πρόεδροι της Βουλής που δεν επανεξελέγησαν (Δημήτρης Σιούφας, Βύρων Πολύδωρας) σε γραφεία εκτός του Μεγάρου.

Το βάρος για τη διευθέτηση των ζητημάτων αυτών όπως και της εγκατάστασης της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη έχει πέσει πάνω στους ώμους του νέου Πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος περιοδεύει σε ολόκληρο το κτίριο μαζί με κοινοβουλευτικούς παράγοντες για να βρεθεί λύση.

Επισκέφτηκε όλα τα γραφεία του ισογείου, ανέβηκε στους δύο ορόφους, ενώ έκανε αυτοψία και στα υπόγεια του κτιρίου.

thetoc.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ