ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τασούλας για δηλώσεις και συμπεριφορές βουλευτών: Σταματήστε τις προκλήσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κων. Τασούλας

Πυ­ρο­σβε­στι­κό ρόλο απέ­να­ντι σε φαι­νό­με­να πρό­κλη­σης της κοι­νής γνώ­μης με δρά­στες βου­λευ­τές ανέ­λα­βε ο Πρό­ε­δρος της Βου­λής Κώ­στας Τα­σού­λας.

Απα­ντώ­ντας σε ερώ­τη­ση για το αν η υπό­θε­ση του βου­λευ­τή της ΝΔ Δη­μή­τρη Μαρ­κό­που­λου ο οποί­ος κά­λε­σε τα ΜΜΕ να μην πουν “πω πω το παιδί” αν τρέ­ξει λίγο αι­μα­τά­κι μπα­χα­λά­κια στα Εξάρ­χεια θα πα­ρα­πεμ­φθεί στην Επι­τρο­πή Δε­ο­ντο­λο­γί­ας, όπως ζή­τη­σε ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ο κ. Τα­σού­λας απο­κά­λυ­ψε ότι κά­λε­σε ο ίδιος τον κ. Μαρ­κό­που­λο και του έκανε συ­στά­σεις λέ­γο­ντας ότι δεν πρέ­πει να δί­νο­νται αφορ­μές για έντα­ση με φρά­σεις που μπο­ρεί να προ­κα­λέ­σουν ή να πα­ρερ­μη­νευ­θούν.

Ο πρό­ε­δρος της Βου­λής απο­κά­λυ­ψε μά­λι­στα ότι έχει συ­νο­μι­λή­σει και με άλ­λους βου­λευ­τές επί του ιδίου ζη­τή­μα­τος.

Έφερε μά­λι­στα ως πα­ρά­δειγ­μα πρό­σφα­τη επι­κοι­νω­νία του με βου­λευ­τή του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ο οποί­ος επέ­δει­ξε προ­κλη­τι­κή συ­μπε­ρι­φο­ρά αρ­νού­με­νος να δώσει στη φρου­ρά της Βου­λής το όνομα ατό­μων που συ­νό­δευε.

«Έφερε σε αμη­χα­νία τους αν­θρώ­πους της φρου­ράς. Αυτά δεν πρέ­πει να συμ­βαί­νουν. Δεν μπο­ρεί ο βου­λευ­τής να προ­κα­λεί με τέ­τοιου εί­δους συ­μπε­ρι­φο­ρές».

Πηγή: real.gr

του Γιώρ­γου Λυ­κου­ρέν­τζου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γιωργος  /  06.09.2019 03:40

    Η ΝΔ δεν πρεπει να πεσει στην παγιδα του Συριζα να διαγραφει βουλευτες του. Ο Τσιπρας δεν εδιωξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Και μετα στεναχωρηθηκαν οι Συριζαιοι με αυτά που ειπε ο Μαρκοπουλος γιατι βεβαίως αυτοι οι μπαχαλακιδες είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ όπως ελεγαν οι του Συριζα.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.