Αθλητικά

Διπλή υπενθύμιση από την ΕΠΣΔ

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΣΔ υπενθυμίζει στα σωματεία πως απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μίας εγγραφής ή μετακίνησης ποδοσφαιριστή, είναι η εκ μέρους του προσκόμιση της κάρτας υγείας του αθλητή.
Επιπλέον, υπογραμμίζει πως την προσεχή Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και δύο μέρες αργότερα η αντίστοιχη για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τα Σωματεία της δύναμης μας ότι, με βάση τη νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ, θα πρέπει μαζί με τα απαραίτητα για κάθε περίπτωση δικαιολογητικά, για τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών (πρώτη εγγραφή, μεταγραφή κτλ) υποχρεωτικά να προσκομίζουν και την κάρτα υγείας αθλητή, προκειμένου για την έγκυρη έκδοση των δελτίων τους.
Επίσης, υπενθυμίζουμε στα σωματεία της δύναμης μας, ότι η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων, για αυτές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου είναι τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 14:00 και για αυτές της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλοι Ρόδου) είναι την Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 14:00. Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους έχουν αναρτηθεί στο πεδίο «Προκηρύξεις – Έντυπα» του site της Ένωσης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου