Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Ορφέας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ως γνωστόν οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας έχουν επικεντρωθεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, γι’ αυτό και συμφώνησαν με ακόμα δύο αθλητές οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του συλλόγου και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μόσχου και Βασίλη Μαλανδρή που υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, με την ομάδα να επισημοποιεί την παραμονή τους στο ρόστερ με την ακόλουθη ανακοίνωση:
« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Μαλανδρή και Παναγιώτη Μόσχου οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας και στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία».
Οι επαφές με τους υπόλοιπους αθλητές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται και εντός των ημερών αναμένονται νέες ανακοινώσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με τις μετεγγραφές, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ