Ειδήσεις

Δεν κινητοποιούνται στη Ρόδο οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές

Κανένα θέμα ανάλογο με τα προβλήματα της λειτουργίας των λαϊκών αγορών στην υπόλοιπη χώρα δεν υπάρχει, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του Άλφα Δωδεκανήσου 969 ο πρώην πρόεδρος των λαϊκών αγορών Ρόδου κ. Παναγιώτης Χατζηκαντής.

Ο κ. Χατζηκαντής, τόνισε πως ‘οι θέσεις που δίδονται τηρούν τις απαραίητες προϋποθέσεις και ελέγχονται από τις αρχές’ υπογραμμίζονας ότι ‘οι παραγωγοί – μαϊμού είναι ελάχιστοι και εντοπίζονται εύκολα’.

Σε καμία περίπτωση, είπε ο κ. Χατζηκαντής οι παραγωγοί της Ρόδου δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άλλοι παραγωγοί στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα, τόνισε πως οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, υπάρχει επάρκεια προϊόντων και οι καταναλωτές προτιμούν την λαϊκή αγορά από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ αφού γνωρίζουν του παραγωγούς, ξέρουν ποια τα προϊόντα θα αναζητήσουν και διαπραγματεύονται τις τιμές.

Ο κ. Χατζηκαντής αποκάλυψε ακόμη ότι οι παραγωγοί στη Ρόδο στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό και δίνουν τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη:

‘Δυστυχώς φτάσαμε να βλέπουμε και στη Ρόδο εικόνες από ανθρώπους που ψάχνουν καθημερινά στους κάδους απορριμμάτων για να βρουν τροφή. Εμείς σαν παραγωγοί προσπαθούμε να βοηθήσουμε όποιους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη’ όπως είπε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί στην Ρόδο δηλώνουν ότι τα προϊόντα στις λαϊκές αγορές του νησιού μας είναι πάντα εγγυημένα, φρέσκα και δεν μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί κρούσματα φυτοφαρμάκων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου