Ειδήσεις

H Tήλος ευχαριστεί το ΚΕΚ Γεννηματάς και την Λίνα Παπατσή

H Tήλος ευχαριστεί το ΚΕΚ Γεννηματάς και την Λίνα Παπατσή. Πιο αναλυτικά:

Αξιότιμη κυρία Παπατσή,

– Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ολόθερμη και εγκάρδια βοήθεια που μας παρείχατε.

Η προσωπική συμβολή σας στην επίλυση οργανωτικών ζητημάτων και το έκδηλο ενδιαφέρον σας για την υποστήριξη όλων των αιτημάτων μας δημιούργησε εξαιρετικές προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και των ΚΕΚ Γεννηματάς.

Ο Δήμος μας, οι επαγγελματίες του νησιού και ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Τήλου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον εκπαιδευτή κ. Δημήτρη Κονταράτο ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο στα στενά

πλαίσια του σεμιναρίου αλλά βοήθησε όπου του ζητήθηκε και εκτός υπηρεσίας στις απορίες των επαγγελματιών εστίασης. Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις και καλή διάθεση του κυρίου Κονταράτου αναπτερώνουν τις ελπίδες μας για το μέλλον της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε σε σας προσωπικά και στο προσωπικό σας, καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας για την στήριξη των μικρών νησιών, συμβάλλοντας στην διαμόρφωση ελληνικού τουριστικού προϊόντος υψηλής ποιότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου