Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο

Στα πλαίσια της κοινωνικής –πέραν της πολιτιστικής- δράσης που επιδεικνύει το Φωνητικό Σύνολο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Χαραλάμπειο Γηροκομείο Ρόδου την Τετάρτη 04 Μαρτίου 2020 και οργάνωσε για τους απόμαχους της ζωής που φιλοξενούνται εκεί, ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα με παλιά κι αγαπημένα τραγούδια υπό την διεύθυνση και καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Κυζούλη.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παύλος Μπακίρης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης.

Πολύ γρήγορα η βραδιά μετατράπηκε σε πραγματική γιορτή, τόσο για τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος όσο και για τα μέλη του άξιου προσωπικού του, αλλά και του φωνητικού συνόλου, που όχι μόνο τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν με τα τραγούδια που είχαν επιλεγεί για τον σκοπό αυτό.

Ακόμη μεγαλύτερη νότα κεφιού και χαράς έδωσαν οι μουσικοί Κυριάκος Κωνσταντάκης με το ακορντεόν του και Νεκτάριος Κωνσταντάκης με το βιολί του, που ξεσήκωσαν τους πάντες σε κανονικό γλέντι και οι παραδοσιακοί χοροί διαδέχτηκαν τα βαλς…

Τέλος, για να ολοκληρώσουν την ξεχωριστή αυτή βραδιά, τα μέλη του φωνητικού Συνόλου πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους ένα πλούσιο μπουφέ φαγητών και γλυκών, που δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο..

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων ήταν η ανταμοιβή για την αποψινή συγκέντρωση και η χαρά ήταν αμφίδρομη…

Οι απόμαχοι της ζωής δικαιούνται λίγης χαράς σε καθημερινή βάση κι όχι μόνο τις γιορτές. Και τα μέλη του φωνητικού Συνόλου νοιώθοντας ότι έχουν υποχρέωση να τους την προσφέρουν ..τους την πρόσφεραν..και με το παραπάνω

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου