Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο ψήφισμα της ΔΚ Ιαλυσού για τον θάνατο του Βασίλη Καμπουράκη

Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση την 04/12/2019 ημέρα Τετάρτη με θέμα: «Έκδοση ψηφίσματος κατόπιν του αγγέλματος του θανάτου του Βασίλη Καμπουράκη πατέρα του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη» ενός εξαίρετου ανθρώπου και καταξιωμένου επιχειρηματία. Στην ιδιαίτερη του δε πατρίδα την Ιαλυσό ο διορατικός και πρωτοπόρος του τουριστικού θαύματος στη Ρόδο με την περίφημη ξενοδοχειακή μονάδα «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» και το υπέροχο συνεδριακό κέντρο, συνέβαλλε τα μέγιστα στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας προσφέροντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας και μεταφέροντας το πνεύμα της τουριστικής συμπεριφοράς στην κοινωνία μας.

Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού αποφάσισε ομόφωνα:

• Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος

και ιδιαιτέρως στον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη

• Σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία

• Αντί για στεφάνι να δοθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στην μνήμη του εκλιπόντος

• Η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να το δημοσιεύει στον τοπικό τύπο

Για το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού

Η Πρόεδρος

Στεφανία Στάγκα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου