ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΔΚΔ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαιτητες Μπάσκετ

Αλ­λα­γή σκυ­τά­λης στις τά­ξεις του Συν­δέ­σμου Διαι­τη­τών Κα­λα­θο­σφαί­ρι­σης Δω­δε­κα­νή­σου μετά τις εκλο­γές που έγι­ναν το βράδυ της Πα­ρα­σκευ­ής στο «Ρο­δί­ων Παι­δεία».

Κατά τα φαι­νό­με­να ο Γιώρ­γος Μη­τσού θα πάρει… τη σκυ­τά­λη από τον πρώην πρό­ε­δρο Σταύ­ρο Νι­κη­φο­ρί­δη, που δεν συμ­με­τεί­χε καν στις εκλο­γές, ενώ το ίδιο συ­νέ­βη τόσο με τον Τάσο Αρνά όσο και με τον Γιώρ­γο Αντω­νί­ου.

Ο Μι­χά­λης Πε­τρί­δης δεν κα­τά­φε­ρε να εκλε­γεί (πήρε 8 ψή­φους) και είναι πρώ­τος ανα­πλη­ρω­μα­τι­κός.

Με βάση τη σταυ­ρο­δο­σία το νέο επτα­με­λές διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο του ΣΔΚΔ (στο οποίο θα ηγεί­ται ο Γιώρ­γος Μη­τσού) απο­τε­λεί­ται από τους εξής διαι­τη­τές (με σειρά ανά­λο­γα με τις ψή­φους που πήραν):

Αρ­γύ­ρης Αγ­γε­λής (22)

Γιώρ­γος Μη­τσού (19)

Έφη Τσατ­τα­λιού (19)

Ηλίας Ασλα­νί­δης (18)

Αι­μι­λία Πα­τμί­ου (17)

Δια­μα­ντής Κα­ζουλ­λά­κης (17)

Πα­ντε­λής Δια­μα­ντής (17)

Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι από τα νέα μέλη του Δ.Σ., στο παλιό βρί­σκο­νταν μόνο ο Γιώρ­γος Μη­τσού ως αντι­πρό­ε­δρος και ο Δια­μα­ντής Κα­ζουλ­λά­κης ως μέλος.

Το νέο 7μελες διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο θα συ­νε­δριά­σει μέσα στις επό­με­νες ημέ­ρες, προ­κει­μέ­νου να συ­γκρο­τη­θεί σε σώμα, έτσι ώστε ο Γιώρ­γος Μη­τσού να ανα­λά­βει και επί­ση­μα τα κα­θή­κο­ντα του προ­έ­δρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.