Τοπικές Ειδήσεις

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά στην Παντάνασα στην Σορωνή

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που άναψε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Παντάνασσα μεταξύ των κοινοτήτων Σορωνή και Φάνες. Οχήματα της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 12 οχήματα με 30 Πυροσβέστες δύο πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ . Χρησιμοποιήθηκαν δύο υδροφόρα οχήματα του τομέα Πολιτικής Προστασίας Επίσης επιχείρησαν πολλοί εθελοντές που μπήκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Όπως δήλωσε στη «δ» ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Νίκος Αράπης επιχείρησαν ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη.

Η φωτιά έχει κάψει 200 στρέμματα  αγροτοδασική έκταση. Τα αίτια της φωτιάς θα ερευνήσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η περιοχή στην οποία  άναψε  η φωτιά είχε πληγεί ξανά το καλοκαίρι του 2021, γεγονός που ενέτεινε  την ανησυχία των τοπικών αρχών και των κατοίκων για ενδεχόμενη αναζωπύρωση των καταστροφών.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου