Αθλητικά

Η Ρεγκάτα των Άγγλων στη Ρόδο

Η  εταιρεία Kronos Yacht Agency , μαζί  SK Yachting και με αρωγό τον Δήμο Ρόδου διοργανώνουν ένα σημαντικό γεγονός για τη Ρόδο και τον θαλάσσιο τουρισμό. Πρόκειται για την “ THE YACHΤ TRIBE” που είναι η ‘REGATA’ των Άγγλων  .Όπου θα πραγματοποιηθεί από 12 Αυγούστου  έως 19 Αυγούστου  2017 έχοντας αφετηρία και τερματισμό τη Ρόδο με ενδιάμεσους σταθμούς διανυκτέρευσης τη Σύμη, Τήλο, Νίσυρο, Χάλκη, Αλίμια όπου θα συμμετέχουν δώδεκα  (12) σκάφη με πάνω από εκατόν  (100) άτομα.

Η εταιρεία ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Δήμο Ρόδου, τη Νέα Μαρίνα Ρόδου καθώς και τις υπηρεσίες που θα συνδράμουν στην επιτυχημένη εξαγωγή αυτών των ιστιοπλοϊκών εκδηλώσεων που είναι σημαντικές  όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και τα μικρά νησιά μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην οικονομία αυτών ειδικά στις αρχές και στο τέλος της σεζόν.

Η αφετηρία και ο τερματισμός των αθλητών των ιστιοπλοϊκών θα γίνει και πάλι στο νησί μας όπως και στην «ΧΙΧ RUSSIAN VOLVO SAILING WEEK» που είχε μεγάλη επιτυχία.

Οι εταιρείες κολοσσοί που συμμετέχουν σε αυτά τα ιστιοπλοϊκά ‘‘events’’ προβάλλουν τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα διεθνώς και συμβάλλουν διαφημίζοντας τα πανέμορφα νησιά μας και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Το πρόγραμμα  έχει ως εξής :

Σάββατο (12/08): Εγγραφές –Καταμετρήσεις -Nεα Μαρίνα -Welcome Party

Κυριακή  (13/08): 1ο  offshore race   Σύμη, Λιμάνι

Δευτέρα  (14/08:   2 ο offshore race Νίσυρο Λιμάνι

Τρίτη       (15/08): 3ο offshore race Τήλος, Λιβάδια

Τετάρτη   (16/08): 4ο offshore race Χάλκη –Ormos Potamos

Πέμπτη   (17/08):  5 ο offshore race Αλιμία

Παρασκευή (18/08): final race – τερματισμός Ρόδος, Νέα  Μαρίνα- Gala απονομής

Σάββατο (19/08):  Αποχαιρετισμός και αναχώρηση σκαφών

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου