Την επόμενη ημέρα της ομάδας τους, η οποία θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έχουν αρχίσει να σκέφτονται οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου.
Ως γνωστόν ο σύλλογος πάει σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.
Η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας, όπως έγινε γνωστό με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου της ομάδας μας
Ο Α.Π.Ο. Αγίου Ισιδώρου καλεί όλα τα μέλη του σε γενική συνέλευση στις 14/6/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου Αθηνάς Ταρσούλη 1, Ανάληψη, με θέματα:
1.ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
2.ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3.ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ.
4.ΨΗΦΙΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Σ.
5.ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα γίνει την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα ,ώρα και χώρο.
Επίσης θα γίνει εγγραφή νέων μελών και συζήτηση για την συμμετοχή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία γι’ αυτό παρακαλούνται να είναι παρόντες όλοι οι συγχωριανοί και οι φίλοι της ομάδας μας».
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ» ο Παρασκευάς Σάββενας θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Διακοπαρασκευά στην προεδρία του συλλόγου εκτός απροόπτου, με τον τελευταία να παραμένει κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσει όπου του ζητηθεί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ