Τοπικές Ειδήσεις

Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου προς τον υπ. Υγείας για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πάτμου

ΕΡΩΤΗΣΗ

Αθήνα, 21/04/2020

Του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας

ΠΡΟΣ : Τον κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ : «Ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πάτμου»

Κύριε Υπουργέ,

Τους κατοίκους της Πάτμου απασχολούν έντονα οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, όπως μας ενημερώνουν σχετικά οι ίδιοι, παρά τις προσπάθειές τους για την κάλυψη των ελλείψεων ιδιωτικά. Εκτός από τα στοιχειώδη αναλώσιμα για την προστασία από τον κορωνοϊό, όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια, ελλείψεις υπάρχουν και σε αναπνευστήρες. Αν και δεν υπάρχει προς το παρόν κρούσμα, εντούτοις, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις ελλείψεις αυτές. Μας ενημέρωσαν, δε, πως αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνον ένας λειτουργικά διαθέσιμος αναπνευστήρας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κος Υπουργός:

Προτίθεσθε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την αποστολή, αφενός, των αναγκαίων ως άνω αναλωσίμων υλικών σε επαρκείς ποσότητες και αφετέρου, ενός ικανού αριθμού αναπνευστήρων στο Κέντρο Υγείας Πάτμου;

Ο ερωτών βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου