Πολιτιστικά

Αναβολή εσπερίδας και εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου

Αναβάλλεται η εσπερίδα με τίτλο «Φύλο – Κοινωνία – Θεσμοί» με ομιλήτριες την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυρία Έλενα Κουντουρά, την ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου, κυρία Μαρία Γκασούκα και την κυρία Στέλλα Κακαρούνα, υποψήφια διδακτόρισσα Παν. Αιγαίου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου στις 18:30 στην Οπλοθήκη de Milly στο πλαίσιο των εκδηλώσεων γύρω από την πρωτοβουλία “Μάρτιος, Μήνας Γυναίκας” της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ρόδου.

Αναβάλλεται επίσης η παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Μαρίας Γκασούκα και του κυρίου Αλέξανδρου Καπανιάρη με τίτλο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ/ΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ/ΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ. Από την παλαιοευρωπαϊκή στην ελληνική λαϊκή παράδοση” που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00, στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου.

Οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των αναβληθέντων εκδηλώσεων, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου