Τοπικές Ειδήσεις

3η Γιορτή Τριωδίου στη Μαλώνα – Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

Η Μαλώνα μετρά αντίστροφα για την  εκδήλωση που αγαπήσατε και έχει γίνει θεσμός. Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, στις 13:00, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Μαλώνας θα πραγματοποιηθεί η 3 γιορτή τριώδιου!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχθούν τον Μαλωνίτη Βασιλιά Καρνάβαλο και τις αγαπημένες Καμουζέλες, σε ένα εορταστικό κλίμα γεμάτο χρώμα, ζωντάνια και τοπικά έθιμα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Ζωντανή μουσική με τον Στέφανο Θαρρενο και την Μαλωνητικη ορχήστρα
Συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων το νησί
Δωρεάν παραδοσιακή κουλουριά και τοπικά κεράσματα
Σουβλάκια, ποτά, μπύρες και γλυκά
Face painting για παιδιά
Πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εγγραφές συμμετοχής για το Valentine’s Boiler Bus.

Οι διοργανωτές καλούν όλους να φορέσουν την αποκριάτικη διάθεσή τους  με ή χωρίς στολή  και να συμμετάσχουν σε μια γιορτή που αναδεικνύει την παράδοση, τη φιλοξενία και το κέφι της Μαλώνας με καρναβαλικούς ρυθμούς.

Ραντεβού την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στη Μαλώνα. Μη λείψει κανείς!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου