Την προσεχή Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί ο Διαγόρας τον Α.Ο. Λουτράκι στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά, το οποίο έγινε αποδεκτό με το παιχνίδι να ορίζεται από την ΕΠΟ για την προσεχή Δευτέρα, στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Αμφίβολος ο Πέεφ
Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι του 2018, στις υπηρεσίες του Αντώνη Γιόνδη, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκεται στην Αθήνα όπου υποβάλλεται σε εξειδικευμένες θεραπείες σε κοιλιακούς- προσαγωγούς για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Αμφίβολος είναι ο Όλιβερ Πέεφ , καθώς οι άνθρωποι του «γηραιού» περιμένουν την μπλέ κάρτα για να εκδοθεί το δελτίο του. Η διοίκηση του Διαγόρα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θεωρεί ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει στα χέρια της το δελτίο του έμπειρου μέσου, προκειμένου ο Νίκος Παντέλης να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Σερτζίνιο, Αγγελούδη και Μεντή, αφού έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.
Στα αγωνιστικά
Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Διαγόρα για το παιχνίδι της Δευτέρας. Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι προπονήσεις των αθλητών του «γηραιού» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Κυριακή όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Λουτράκι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ