Μιλώντας στο συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο διοργανώνεται στην Αθήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που βίωσε τα δεινά του λαϊκισμού και η πρώτη που θα τον διώξει». Δήλωσε δε σίγουρος ότι η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «όσοι είχαν μαγευτεί από την ακραία Αριστερά τώρα καταλαβαίνουν ότι τα ψέματα των λαϊκιστών έχουν κοντά ποδάρια». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι διχάζει και εκτοξεύει λάσπη.

Απευθυνόμενος στους νέους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τόνισε ότι «η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς και ρεαλιστές», αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα των απόψεων.

Επεσήμανε, δε, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει δυσκολίες σε μία περίοδο ακραίων αναταραχών. «Σε μια εποχή που τα συστημικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται υπό πίεση, κατορθώσαμε να προσαρμοστούμε σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να γίνουν για άλλη μια φορά η κυρίαρχη δύναμη στην ελληνική πολιτική», συμπλήρωσε.

Σημείωσε εξάλλου ότι οι νέοι δεν ενδιαφέρονται για χάρες, αλλά θέλουν ευκαιρίες. «Και αυτές θα τις προσφέρουμε όταν ο λαός μας δώσει την ευκαιρία να ηγηθούμε της χώρας» πρόσθεσε.

πηγή reporter.gr

Πηγή: reporter.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ