Εκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Κοινότητα Κοσκινού σε συγκέντρωση των κατοίκων.
Οι κάτοικοι αντιδρούν έντονα στην πρόταση του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου,να εγκαταστήσει τους τσιγγάνους στην περιοχή Τσαίρι κοντά στην παλιά χωματερή και στην Αγ. Βαρβάρα.
“Είμαστε ο σκουπιδοτενεκές της Ρόδου.Δεν θέλουμε τους τσιγγάνους δίπλα στα σπίτια μας.Να βρουν λύση όπως έκαναν και με το μεταναστευτικό.” δηλώνουν εξοργισμένοι οι κάτοικοι.
Να σημειωθεί πως ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο κ. Στέφανος Κυριαζής και άλλα στελέχη του Δήμου δέχθηκαν φραστική επίθεση από αγανακτισμένους κατοίκους.
Η κατάσταση είναι τόσο έκρυθμη, σε σημείο που κάποιος εξαγριωμένος κάτοικος χτύπησε και έριξε κάτω από την καρέκλα του τον κ. Κυριαζή.
“Να σηκωθείς να φύγεις. Δεν έχετε καμιά θέση εδώ” φώναζαν οι κάτοικοι.
“Ηρθαμε να σας μιλήσουμε έντιμα και να σας ακούσουμε” είπε φωνάζοντας για να ακουστεί ο κ. Τέρη Χατζηϊωάννου και η απάντηση ήταν μια καρέκλα που δέχθηκε προς το μέρος του.
Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι τον προπηλάκισαν φωνάζοντας “Να φύγετε όλοι από εδώ” με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την αίθουσα, ενώ η κατάσταση η οποία επικρατεί αυτή την στιγμή μπορεί να χαρακτηρισθεί με την λέξη χάος.

Φωτορεπορτάζ:

3 σχόλια στο Εκρυθμη κατάσταση και ξύλο στα Κοσκινού

 1. Avatar Ο/Η Μάνος λέει:

  Βουτηγμένοι μέσα στην παρανομία, κάνουν ότι θέλουν, απειλούν, τρομοκρατούν, εμπορεύονται τα “πάντα”. Ποιοι άραγε θέλουν τέτοια υποκείμενα για γείτονες? Οι λύσεις είναι δύο:
  Ή να εγκατασταθούν μέσα στο Δήμο……. ή στο καράβι και ουστ…..

 2. Avatar Ο/Η Γιανης λέει:

  Να τους βαλουν στο Πρασονησι τα κοπροσκυλα.

 3. Avatar Ο/Η Δυναμη λέει:

  Μανωλαγκας γράφει ιστορια

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ