ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορφέας: «Ερυθρόλευκος» ο Κόττορος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ο.Φ.ΙΣΤΡΙΟΥ- ΚΟΤΤΟΡΟΣ

Στην πρώτη του με­τεγ­γρα­φή, προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σει πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του για την σεζόν 2020-2021 και το νέο πρω­τά­θλη­μα της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, προ­χώ­ρη­σε ο Ορ­φέ­ας.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» της πόλης μας απέ­κτη­σαν τον 23χρονο αμυ­ντι­κό Άγ­γε­λο Κότ­το­ρο που στην πε­ρα­σμέ­νη αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο φό­ρε­σε την φα­νέ­λα του Ο.Φ. Ιστρί­ου, από τον οποίο και έμει­νε ελεύ­θε­ρος.

Ο νε­α­ρός αμυ­ντι­κός επι­στρέ­φει σε γνώ­ρι­μα λη­μέ­ρια, καθώς έχει αγω­νι­στεί στον Ορφέα και στο πα­ρελ­θόν, γνω­ρί­ζο­ντας πράγ­μα­τα και κα­τα­στά­σεις από τον σύλ­λο­γο.

Η διοί­κη­ση συ­να­ντή­θη­κε με τον Άγ­γε­λο Κότ­το­ρο, ο οποί­ος υπέ­γρα­ψε την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας του, με τους «ερυ­θρό­λευ­κους» να επι­ση­μο­ποιούν την με­τεγ­γρα­φή, με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορ­φέ­ας είναι στην ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την από­κτη­ση του αμυ­ντι­κού Άγ­γε­λου Κότ­το­ρου, ο οποί­ος στην πε­ρα­σμέ­νη σεζόν αγω­νί­στη­κε στον Ο.Φ. Ιστρί­ου.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής επι­στρέ­φει στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό της ομά­δας μας, καθώς αγω­νί­στη­κε στον Ορφέα, στο πρό­σφα­το πα­ρελ­θόν και θα είναι στην διά­θε­ση του προ­πο­νη­τή Πα­να­γιώ­τη Μα­θιού ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Το Δ.Σ. κα­λω­σο­ρί­ζει τον Άγ­γε­λο στις τά­ξεις της ομά­δας μας και του εύ­χε­ται μία καλή σεζόν, χωρίς τραυ­μα­τι­σμούς».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.