• Ο Αντώνης Σταυρής πρότεινε την παραμονή του Μιχάλη Κοντού στην προεδρία με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα στο Δ.Σ.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Αντώνη Σταυρή με πρώην και νυν παράγοντες του Απόλλωνα Καλυθιών, παρουσία και του παραιτηθέντος προέδρου Μιχάλη Κοντού, προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στον Αντώνη Σταυρή δεν άρεσαν και πολύ αυτά που άκουσε σχετικά με τον προγραμματισμό που έχει γίνει στον Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και όπως όλα δείχνουν απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο γνωστός επιχειρηματίας να αναλάβει επικεφαλής της διοίκησης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σταυρής πρότεινε να παραμείνει ο Μιχάλης Κοντού στην προεδρία των Καλυθενών και να πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα (επτά με οκτώ στον αριθμό) τα οποία έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα διοικητικά του συλλόγου για να τον βοηθήσουν (μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο Αντώνης Σταυρής), ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αντώνης Σταυρής θεωρεί ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για τον σύλλογο για την νέα σεζόν, προκειμένου μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 να αλλάξει ριζικά το Δ.Σ. για να μπουν νέες βάσεις και να υπάρξει νέα φιλοσοφία στον Απόλλωνα.
Επομένως, στην γενική συνέλευση της Κυριακής, που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλυθιών θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, όσον αφορά στα διοικητικά του Απόλλωνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ