Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα παραστεί σήμερα Σάββατο 3/6 στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα.
Μετά την επανεκλογή του την προηγούμενη Κυριακή στην προεδρία της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα ορκιστεί για μια νέα πενταετή θητεία και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας του κυβέρνησης.
Εκτός από περίπου 20 ηγέτες κρατών που θα παραστούν στην τελετή, σύμφωνα με τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, η Άγκυρα επιβεβαίωσε και την παρουσία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.