-Στις 11 Μαΐου θα διεξαχθεί το Super Cup. Αποβλήθηκε η Παναχαϊκή
Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2. Αποφασίστηκε η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος για την σεζόν 2025-2026 θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Αύγουστο θα γίνει γνωστό μέσω νέου Δ.Σ. αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα να έχει την ίδια δομή (δύο όμιλοι) ή αν θα γίνει ένας όμιλος.
Επίσης, αποφασίστηκε η ημέρα και η έδρα διεξαγωγής του Super Cup μεταξύ της ΑΕΛ και του νικητή του Β’ Ομίλου (Κηφισιά ή Καλαμάτα). Συγκεκριμένα, ο εν λόγω αγώνας θα γίνει στις 11 Μαΐου ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 στην έδρα των «βυσσινί». Στο περιθώριο της αναμέτρησης, μάλιστα, θα βραβευθούν και οι πρωταθλητές Κ19 ΑΕΛ και Κ17 Πανιώνιος.
Τέλος, το Δ.Σ. προχώρησε στην αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή αναφέρει τα εξής:
«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:
Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πρακτικά του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου.
Αποφασίστηκε η διοργάνωση αγώνα Super Cup ανάμεσα στους πρωταθλητές Α’ και Β’ Ομίλου της Super League 2. O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 και ώρα 17:00 στο AEL FC Arena. Νωρίτερα θα βραβευτούν οι πρωταθλητές της Κ19 ΠΑΕ ΑΕΛ και της Κ17 ΠΑΕ Πανιώνιος.
Έναρξη του Πρωταθλήματος Super League 2, 2025-2026 ορίστηκε ομόφωνα η Κυριακή 14.09.2025.
Κατόπιν των αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου και σε εφαρμογή του άρθρου 25, παρ. 3 του ΚΙΜΠ, το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2, προχώρησε στην αποβολή της ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».