ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΑΤΟϊκό θέρετρο και καταδυτικό πάρκο στη Λέρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κόλλιας καμμένος

Συ­νά­ντη­ση με τον Υπουρ­γό Εθνι­κής Άμυ­νας και πρό­ε­δρο των ΑΝ. ΕΛ. είχε ο δή­μαρ­χος Λέρου στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Σε­πτεμ­βρί­ου 2015. Κατά τη συ­νά­ντη­ση συ­ζη­τή­θη­καν διά­φο­ρα θέ­μα­τα που απα­σχο­λούν το νησί μας.

Ο πρό­ε­δρος των ΑΝ. ΕΛ. από τη θέση που είναι δε­σμεύ­τη­κε ότι θα αρ­χί­σουν άμεσα οι ερ­γα­σί­ες δη­μιουρ­γί­ας κα­τα­δυ­τι­κού πάρ­κου στον υγρό τάφο του Α/Τ Βα­σί­λισ­σα Όλγα, ενώ πα­ράλ­λη­λα θα γίνει προ­σπά­θεια ανα­κα­τα­σκευ­ής των πα­λιών ιτα­λι­κών κτι­ρί­ων με σκοπό τη δη­μιουρ­γία ΝΑ­ΤΟΙ­ΚΟΥ θε­ρέ­τρου στο νησί μας. Επί­σης, θα γί­νουν ενέρ­γειες για τη δη­μιουρ­γία Κέ­ντρου Εκ­παί­δευ­σης Πε­ζι­κού για στρα­τεύ­σι­μους της Δω­δε­κα­νή­σου.

Δεί­χνο­ντας για μια ακόμα φορά εμπρά­κτως την αγάπη του για το νησί μας, ο Υπουρ­γός δε­σμεύ­τη­κε για την άμεση υλο­ποί­η­ση των συ­γκε­κρι­μέ­νων έργων, που θα δώ­σουν τη δυ­να­τό­τη­τα δη­μιουρ­γί­ας νέων θέ­σε­ων ερ­γα­σί­ας, συμ­βάλ­λο­ντας πα­ράλ­λη­λα στην οι­κο­νο­μι­κή και του­ρι­στι­κή μας ανά­πτυ­ξη.

lerosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.