Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης S.L.2 και F.L. Λεωνίδας Λεουτσάκος, σχετικά με τις εξελίξεις στις δύο κατηγορίες και μετέφερε την συζήτηση που έγινε στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής στην 7μελή επιτροπή.
Η επταμελής επιτροπή της Ένωσης αποφάσισε την Δευτέρα στις 14:00 να πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσα από το οποίο θα κληθούν οι ομάδες να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την συνέχεια των πρωταθλημάτων. Ουσιαστικά θα δοθούν οι κατευθύνσεις για το άμεσο μέλλον.
Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος: «Στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε αύριο! Εάν τελικά οι ομάδες αποφασίσουν την επανέναρξη των προπονήσεων τότε θα καταθέσουμε αίτημα στον κ. Αυγενάκη για την σχετική άδεια. Μεταξύ και άλλων θεμάτων θα είναι προς συζήτηση η αδειοδότηση των ομάδων και διάφορα οικονομικής φύσεως ζητήματα.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξαναδούμε γεμάτα τα γήπεδα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στις συνθήκες τις οποίες ζούμε.
Οι ομάδες μπορεί να θέλουν και να είναι έτοιμες να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά ποιος θα το εξασφαλίσει όλο αυτό; Είμαι έτοιμος να δεχτώ ό,τι αποφασίσουν οι ομάδες».
Απαντώντας σε ερώτηση για την ανακοίνωση του Απόλλωναα Σμύρνης σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων ο κ. Λεουτσάκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει φτάσει κάποια καταγγελία στα χέρια του για ομάδες που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα το «Trikalascore» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της S.L.2 και F.L. Λεωνίδα Λεουτσάκο, ζητώντας του μία τοποθέτηση, τόσο για ζήτημα της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων, όσο και για τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών
Ο κ. Λεουτσάκος τόνισε αρχικά για το θέμα της αναδιάρθρωσης: «Προς το ‘’παρών’’ δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα, πώς θα μπορούσαμε να μιλάμε τώρα για αναδιάρθρωση», για να προσθέσει εν συνεχεία: «Εάν πάντως τα play off της Super League 1ξεκινήσουν κανονικά, θα πρέπει τότε να αποκλειστεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης».
Ακολούθως ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων: «Είναι κάτι που ουδείς γνωρίζει την δεδομένη χρονική στιγμή. Στις ομάδες υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη παρουσία όλων των εκπροσώπων των ομάδων της S.L.2 και F.L.
Εκτιμώ πάντως ότι δεν πρόκειται να ξέρουμε αν θα έχουμε φέτος ξανά μπάλα πριν τα τέλη Μαΐου. Μέχρι τότε ενδέχεται να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις όπως θα γίνει και με την S.L.1 και παράλληλα θα περιμένουμε τις εξελίξεις».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ