Τοπικές Ειδήσεις

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χατζηπλή

«Με ιδιαίτερη χαρά η παράταξή μας ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χατζηπλή, ενός εξαίρετου και καταρτισμένου εκπαιδευτικού, και κυρίως ενός ευαισθητοποιημένου πολίτη αυτού του νησιού που έχει αναπτυγμένο το αίσθημα προσφοράς για τον τόπο στον οποίο ζει.

Η Ρόδος έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα του, την αγαπά ιδιαίτερα, και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να ενταχθεί στη μεγάλη μας οικογένεια, και να παλέψει μαζί μας για να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

 

Βιογραφικό Παναγιώτη Θ. Χατζηπλή

 

Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη το 1963 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 1985 μένω μόνιμα στη Ρόδο, τόπο καταγωγής της συζύγου μου. Σπούδασα Οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία, επί 23 μήνες, ως έφεδρος αξιωματικός του Σώματος Εφοδιασμού και Μεταφορών.

Στη συνέχεια απέκτησα Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών από την ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master in Education από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ την περίοδο αυτή ολοκληρώνονται οι σπουδές μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μοντέλα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχω δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών άρθρων σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, είτε μόνος είτε σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες και μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Μετά τις προπτυχιακές μου σπουδές εργάστηκα ως Καθηγητής στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου, Προϊστάμενος λογιστηρίου και στη συνέχεια Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στη Ρόδο, Οικονομικός Σύμβουλος στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας ενώ από το 1993 εργάζομαι ως Οικονομολόγος Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2015 είμαι Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Παραδεισίου.

Παράλληλα είμαι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης καθώς και μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας.  Επίσης είμαι Αντιπρόεδρος της Α.Ε. Οικιστική Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης.

Είμαι παντρεμένος με την Ντίνα Χήρη και έχω έναν γιο που φέτος τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου