ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιστρέψει στις νίκες με Ηρακλή!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την προ­ε­τοι­μα­σία του για το παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής (20:00-ΕΡΤ3) με τον Ηρα­κλή συ­νε­χί­ζει ο Κο­λοσ­σός, ο οποί­ος θέλει να πάρει τη νίκη και να επι­στρέ­ψει στις επι­τυ­χί­ες. Αμ­φί­βο­λη εξα­κο­λου­θεί να πα­ρα­μέ­νει η συμ­με­το­χή του Αμε­ρι­κα­νού Σον Μίλερ, που θα κρι­θεί ου­σια­στι­κά την τε­λευ­ταία στιγ­μή. Εξάλ­λου, προ­πο­νή­σεις με την αν­δρι­κή ομάδα της Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός έχει ξε­κι­νή­σει ο 15χρο­νος (γεν­νη­θείς το 2006) Παύ­λος Για­κάι. Ο νε­α­ρός και τα­λα­ντού­χος αθλη­τής των ακα­δη­μιών των «θα­λασ­σί», που παί­ζει φέτος στο παι­δι­κό και στο εφη­βι­κό τμήμα του Α.Ο. Κο­λοσ­σός, συμ­με­τέ­χει στις προ­πο­νή­σεις της αν­δρι­κής ομά­δας του Ηλία Καν­τζού­ρη. Η εξαι­ρε­τι­κή συ­νερ­γα­σία που υπάρ­χει ανά­με­σα στην Κ.Α.Ε. και τον ερα­σι­τέ­χνη συ­νε­χί­ζε­ται, με τον Παύλο Για­κάι να κάνει τα πρώτα του βή­μα­τα και στην αν­δρι­κή ομάδα. Ο Για­κάι ήδη μα­θαί­νει ση­μα­ντι­κά πράγ­μα­τα μέσα από την πα­ρου­σία στο επαγ­γελ­μα­τι­κό τμήμα της Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός και φυ­σι­κά κα­λεί­ται να δου­λέ­ψει σκλη­ρά και να πιά­σει την ευ­και­ρία από τα μαλ­λιά. Αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι ο Γιώρ­γος Σι­γά­λας και ο Γιάν­νης Γε­ωρ­γαλ­λής «τσε­κά­ρουν» συ­νε­χώς τους νε­α­ρούς παί­κτες του Κο­λοσ­σού, απο­δει­κνύ­ο­ντας την αγα­στή συ­νερ­γα­σία που υπάρ­χει, με απώ­τε­ρο στόχο την ανά­πτυ­ξη του μπά­σκετ στο σω­μα­τείο.

ΠΕΝ­ΘΟΣ ΓΙΑ ΑΡ­ΝΑ­ΟΥ­ΤΑ­ΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡ­ΒΕ­ΛΑ

Πέν­θος στο μπα­σκε­τι­κό κόσμο της Ρόδου, πέν­θος και στον Κο­λοσ­σό, αφού σή­με­ρα τα ξη­με­ρώ­μα­τα ”έφυγε” από τη ζωή σε ηλι­κία μόλις 31 ετών ο Αντώ­νης Αρ­να­ου­τά­κης, ο οποί­ος ήταν μέλος της στα­τι­στι­κής υπη­ρε­σί­ας στα παι­χνί­δια των ”θα­λασ­σί”. Μά­λι­στα, η Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός εξέ­δω­σε την πα­ρα­κά­τω συλ­λυ­πη­τή­ρια ανα­κοί­νω­ση: «H ΚΑΕ Κο­λοσ­σός εκ­φρά­ζει τα ει­λι­κρι­νή της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οι­κο­γέ­νεια του Αντώ­νη Αρ­να­ου­τά­κη, ο οποί­ος μετά από πο­λύ­μη­νη μάχη, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ο Αντώ­νης, προ­σέ­φε­ρε τις υπη­ρε­σί­ες του στους αγώ­νες ως μέλος της στα­τι­στι­κής υπη­ρε­σί­ας του πρω­τα­θλή­μα­τος. Σύσ­σω­μη η ΚΑΕ Κο­λοσ­σός εύ­χε­ται στους οι­κεί­ους του δύ­να­μη και κου­ρά­γιο σε αυτή τη δύ­σκο­λη στιγ­μή. Καλό τα­ξί­δι Αντώ­νη.

Επί­σης, η ΚΑΕ Κο­λοσ­σός εκ­φρά­ζει τα ει­λι­κρι­νή της συλ­λυ­πη­τή­ρια στην οι­κο­γέ­νεια του Δη­μή­τρη Καρ­βέ­λα, ο οποί­ος “έφυγε” από τη ζωή, μετά από πο­λύ­χρο­νη μάχη με τον καρ­κί­νο. Ο Δη­μή­τρης Καρ­βέ­λας εκτός από πρώην κα­λα­θο­σφαι­ρι­στής και προ­πο­νη­τής, διε­τέ­λε­σε και τε­χνι­κός διευ­θυ­ντής σε συλ­λό­γους ομά­δων ενώ είχε προ­σφέ­ρει τις υπη­ρε­σί­ες του και στις Εθνι­κές Ομά­δες μι­κρών ηλι­κιών. Σύσ­σω­μη η ΚΑΕ Κο­λοσ­σός εύ­χε­ται στους οι­κεί­ους του δύ­να­μη και κου­ρά­γιο σε αυτή τη δύ­σκο­λη στιγ­μή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.