«ΧΡΥΣΗ» Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΕΝΤΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Σε ένα διήμερο με πολλές…πτώσεις εξελίχτηκε ο φετινός ποδηλατικός αγώνας που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στην Αθήνα, με την ονομασία «Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας» .
Ο αγώνας κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα και είναι μια ευκαιρία για όλους του μικρούς ποδηλάτες να γνωριστούν μεταξύ τους και να αγωνιστούν.
Δυστυχώς, φέτος ο καιρός ήταν πολύ άστατος με κατά περιόδους βροχή, κάτι που δυσκόλεψε παρά πολύ τους αθλητές. Αγωνίζονταν σε μια ήδη πολύ τεχνική διαδρομή, η όποια έγινε επικίνδυνη λόγο της ολισθηρότητας του οδοστρώματος .
Την πρώτη μέρα, αρκετοί αθλητές είχαν πτώση στο χρονόμετρο, ανάμεσα τους και δυο αθλητές από την ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας , Παναγιώτα Μπέντα και Δημήτρης Χατζηκώνστας με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο χρόνο και να βρεθούν εκτός μεταλλίων .
Ο Δημήτρης Χατζηκώνστας φάνηκε πιο άτυχος, διότι η πτώση του αυτή του στέρησε και την πρόκριση του στο επόμενο αγώνισμα. Παρά την πτώση της, η Παναγιώτα Μπέντα κατάφερε να περάσει στο επόμενο αγώνισμα το 4cross , όπου κέρδισε την πρώτη θέση.
Σχεδόν όλα τα παιδιά του Γ.Σ. Διαγόρας κατάφεραν να προκριθούν στο 4cross, κατακτώντας μάλιστα και πολύ καλές θέσεις μέσα στην δεκάδα.
Το τρίτο και τελευταίο αγώνισμα για τις μικρές κατηγορίες, αυτό της δεξιοτεχνίας, δεν πραγματοποιήθηκε λόγο καταρρακτώδους βροχής που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου και πήγε όλο το πρόγραμμα πίσω.
Οι αθλητές που πλαισίωσαν την αποστολή ήταν οι εξής!
Σακελλαρίδη Αικατερίνη παγκορασίδα
Ζαχαρίας Γιώργος παμπαίδας
Παπαγρηγορίου Ηλίας μίνι μεγάλο
Μπέντα Παναγιώτα μίνι μεγάλο
Χαρόβας Μιλτιάδης μίνι μεγάλο
Κοτσιφός Αλμπέρτο μίνι μεγάλο
Σακελλαρίδης θεολόγος μίνι μεγάλο
Χ’κώστας Δημήτρης μίνι μικρό
Σακελλαρίδη Ειρήνη μίνι μικρό
Χ’βασιλείου Αριστοτέλης μίνι μικρό
Ποταμιάνος Γρηγόρης μίνι μικρό
Κουρμαδιάς Ιωάννης μίνι μικρό

-Κανονικά συνεχίζει τις προπονήσεις της η Ακαδημία ποδηλασίας του Γ.Σ. Διαγόρας και περιμένει τα παιδιά που θα θελήσουν να ενταθούν στο δυναμικό της , κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο,
-Πληροφορείς στον προπονητή κ. Λάλο Βαλεντίνο ( 697 8283 105)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ