Χρήματα στα ταμεία τους θα δουν να μπαίνουν οι νησιωτικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της σεζόν 2020-2021, τα οποία θα αποτελούν έστω και μία μικρή οικονομική ανάσα για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση, αποφάσισε να επιδοτήσει τους συλλόγους των νησιών με 170.000 ευρώ, τα οποία και θα μοιραστούν οι ομάδες.
Αναλυτικά το σημείο της ανακοίνωσης της Ε.Ε. της ΕΠΟ:
«…Να επιδοτηθούν τα νησιωτικά σωματεία της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με ποσό 170.000 ευρώ, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι ομάδες που θα μοιραστούν τα χρήματα είναι, από τον 6ο όμιλο ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020, η Άνω Μέρα, ο Πανναξιακός από την ΕΠΣ Κυκλάδων και από τον 8ο όμιλο ο Αιολικός, ο Αετός Λουτρών (ΕΠΣ Λέσβου), η Α.Π.Ε. Μικρασιατική (ΕΠΣ Χίου), ο Α.Ψ.Ε.Σ. Πυθαγόρας ( ΕΠΣ Σάμου) και ο Α.Ο. Πυλίου ( ΕΠΣ Δωδεκανήσου).
Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτός επιδότησης έμειναν οι ομάδες του Κρητικού ομίλου (10ος), όπως και οι σύλλογοι των Ιονίων νήσων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ