Ειδήσεις

Παππάς: Οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιον θέλουν για Δήμαρχο Ρόδου

Την θέση του αναφορικά με τις διαδικασίες κατάρτισης συνδυασμών στις επικείμενες εκλογές για τον δήμο της Ρόδου, ξεκαθαρίζει με γραπτή δήλωση του ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς. Αναλυτικά:

Δεν έχω προχωρήσει σε καμιά δήλωση που αφορά την κατάρτιση ψηφοδελτίων, είτε ακόμη και την έκβαση των εκλογών. Θα χαρακτήριζα τουλάχιστον κακόβουλα τα δημοσιεύματα που θέλουν να μιλώ για διάσπαση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κατάρτιση δυο ανεξάρτητων συνδυασμών από άξια στελέχη του κόμματος.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως ως στρατιώτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης που έχω την τιμή να είμαι και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της, πάνω απ’ όλα αγωνίζομαι και θέλω το καλό του τόπου μου,των νησιών μας

Πιστεύω ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν ορθά, ποιον θεωρούν καταλληλότερο για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου της Ρόδου μας ,ανεπηρέαστοι από οποιεσδήποτε «παρεμβάσεις» από κάποιους που ισχυρίζονται πως έχουν πετάξει τα πολιτικά «κουστούμια».

Τέλος θεωρώ μεγάλη τιμή και επιτυχία ,για την Νέα Δημοκρατία το γεγονός πως –ορισμένοι- φαίνεται να εξαρτώνται και να στηρίζονται σε στελέχη της μεγάλης αυτής Δημοκρατικής και Φιλελεύθερης Παράταξης αφού -εκ των πραγμάτων- παραδέχονται πως δεν υπάρχουν άλλα ικανά πρόσωπα για να διοικήσουν ,επιτυχημένα αυτόν τον τόπο.

Με εκτίμηση
ΠΑΠΠΑΣ Κ.ΙΩΑΝΝΗΣ
τ.βουλευτής ΝΔ -μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Οικονομολόγος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου