Ειδήσεις

ΙΣΡ: Επιστημονική εκδήλωση-παρουσίαση του “Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης”

Τα τελευταία 30 έτη οι δείκτες γονιμότητας και γεννητικότητας στην Ελλάδα έχουν μειωθεί δραματικά, γεγονός που οδηγεί σε ταχεία μείωση του πληθυσμού της.
Τα στοιχεία αυτά εγείρουν προβληματισμούς και αποτελούν αντικείμενο μελέτης και έρευνας για τους επιστημονικούς κλάδους που επιτηδεύονται με την αναπαραγωγή και τη γονιμότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου και ο Δήμος Ρόδου, υπό την αιγίδα τους, διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση-παρουσίαση του “Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης” ανοικτή και προς το κοινό που αφορά τη γονιμότητα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Mediterranean.
Ομιλητές θα είναι ο Γυναικολόγος Δρ. Ματθαίος Φραϊδάκης, εξειδικευμένος στην ιατρική υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με θέμα “Νεότερες τεχνικές στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή” και η εμβρυολόγος κα Αλίκη Ανυφαντάκη, η οποία και θα αναπτύξει το θέμα “Νέες προσεγγίσεις για την βελτίωση ποιότητας ωαρίων – εμβρύων σε γυναίκες άνω των 38 ετών”.
Οι παραπάνω επιστήμονες εδρεύουν στην Κρήτη (Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης) και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν επισκεφθεί και πάλι το νησί μας με εκδήλωση επιστημονικής συνεργασίας και θεμάτων γονιμότητας με ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Για τον Ι.Σ.Ρ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Απ. Μαντάς Ηλίας Ιωάν. Τσέρκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου