Τέλος ο Φραγκιάς!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά και όμορφα, όμως το παραμύθι της Ουκρανίας δεν είχε αίσιο τέλος για τον Βασίλη Φραγκιά. Η Ντνίπρο ¶ζοτ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ουσιαστικά πλήρωσε το «μάρμαρο» της κακής πορείας της ουκρανικής ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν. Αν και η χρονιά για τον πρώην τεχνικό του Κολοσσού ΒΑΠ ξεκίνησε ιδανικά στην Ντνίπρο ¶ζοτ, αφού κέρδισε την Τσερκάσι, η συνέχεια κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν. Κι αυτό γιατί η ομάδα γνώρισε πέντε συνεχόμενες ήττες και επανήλθε στις επιτυχίες κόντρα στη Μπουντιβέλνικ. Το γεγονός αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να κρατήσει τον 52χρονο τεχνικό στον πάγκο της ουκρανικής ομάδας, αφού η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία μαζί του.
Η απομάκρυνσή του πάντως δεν …ξύπνησε την ΑΖΟΤ, καθώς προχθές το βράδυ γνώρισε άλλη μια ήττα απ’ τη Φέρο με 91-85. Όσον αφορά το διάδοχο του, ο Αούντριους Πρακουράιτις θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Ντνίπρο ¶ζοτ. Ο Λιθουανός τεχνικός ήταν πέρσι στην Τρεφλ Σοπότ ως ασίσταντ και δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει «χεντ κόουτς» στους Ουκρανούς.
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
Χθεσινές πληροφορίες της «δσπορ» ανέφεραν πως ο Βασίλης Φραγκιάς είναι πιθανό να συμφωνήσει με την Ε.Κ. Καβάλας, αφού ενδέχεται να λυθεί η συνεργασία με τον Κριζ Χουγκάζ. Ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ψάξει την επόμενη μπασκετική στέγη για την καριέρα του.