Στο «σφυρί» το σπίτι πρώην δημάρχου!

Εµµένει στην απόφασή του, να εκπλειστηριάσει την οικία του πρώην δηµάρχου Πεταλούδων κ. Μιχάλη Κορδίνα, ο εργολάβος δηµοσίων έργων κ. Παρασκευάς Κλαδάκης, σε εκτέλεση της υπ’ αριθµ. 13/2012 οριστικής και προσωρινά εκτελεστής απόφασης του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για οφειλή ύψους 52.930 ευρώ, πλέον των εξόδων.
Ο κ. Κλαδάκης προσέφυγε εκ νέου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και πέτυχε, μετά την έκδοση χθες της υπ’ αριθμ. 215/2013 απόφασης μείωσης της τιμής του εκπλειστηριάσματος, από α 700.000 ευρώ στα 300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να βγάλει άμεσα στο “σφυρί” το σπίτι του πρώην δηµάρχου και είναι αποφασισµένος να το “χτυπήσει” ο ίδιος.
Όπως έγραψε η “δ”, η οικία του δηµάρχου είναι µια κάθετη ιδιοκτησία εµβαδού 3.620 τ.µ., στην Κρεµαστή στην οποία έχει ανεγερθεί µεζονέτα αποτελούµενη από ισόγειο 170 τ.µ., υπόγειο 228,07 τ.µ. και Α’ όροφο 180 τ.µ., και είναι πλήρως αποπερατωµένη και κατοικήσιµη µε πόρτες και παράθυρα αλουµινίου, µε πλήρη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Η αξία της εκτιµήθηκε στο ποσό των 700.000 ευρώ µε τιµή πρώτης προσφοράς το ποσό των 466.666,66 ευρώ.
Ο κ. Κορδίνας µε αίτηση ανακοπής είχε ζητήσει τη διόρθωση της τιµής της αξίας της κατοικίας του στο ποσό των 1.380.000 ευρώ και της τιµής πρώτης προσφοράς στο ποσό των 926.766 ευρώ. Θυµίζουµε ότι µε την υπ΄αριθµ. 13/2012 απόφαση του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Ρόδου είχε γίνει δεκτή η αγωγή του εργολάβου οικοδοµών κ. Π. Κλαδάκη κατά της «Α.Δ.Ε.Κ.Α.Μ Α.Ε», του πρώην δηµάρχου Πεταλούδων κ. Μ. Κορδίνα και του κ. Ανδρόνικου Ψύλλα, που υποχρεώνονται σε αποζηµίωσή του µε το ποσό των 321.132,52 ευρώ εξ’ ολοκλήρου και αλληλεγγύως.