«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής τους στην Β’ Κατηγορία είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Διμυλιάς που καλούνται να σταθούν όρθιοι σήμερα (3μ.μ.) στην έδρα της Αναγέννησης του Έμπωνα. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο τεχνικός Γιώργος Μαστρογιαννάκης δήλωσε τα εξής:
«Ξέρουμε ότι παίζουμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όμως πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητες μας να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό. Είναι μέσα στα παιχνίδια που υπολογίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ατρομήτου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ο μόνος του ενδοιασμός έχει να κάνει με την συμμετοχή των Γουμαρά, Ζουρούδη και Χατζηδιάκου οι οποίοι εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων έχασαν τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας και έχουν μείνει λίγο πίσω. Και οι τρεις πάντως θα είναι στην 18αδα της σημερινής αναμέτρησης.