Μένει εκτός ο Χαρίσης!

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι (17:30- ΕΤ1) με τον Πανιώνιο, ο Κώστας Χαρίσης. Ο έμπειρος σέντερ υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα του προχθεσινού αγώνα και πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα. Ο 33χρονος αθλητής μόλις στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης «γύρισε» το πόδι του, κάθισε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Βασίλη Φραγκιά. Ο Χαρίσης υπέστη διάστρεμμα και χθες μάλιστα έμεινε εκτός προπόνησης, κάνοντας θεραπείες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η λογική λέει ότι ο έμπειρος παίκτης θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση.
Το χθεσινό πρόγραμμα εμπεριείχε περισσότερο «χαλάρωμα», αφού οι «θαλασσί» εκτός από τον Πανιώνιο, αντιμετώπισαν και την κούραση τους από την προσπάθεια στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ο Κολοσσός ΒΑΠ έκανε σημαντική προσπάθεια, γύρισε παιχνίδι 17 πόντων χωρίς τον Κώστα Χαρίση, ενώ μέσα σ’ όλα αυτά είχε να αντιμετωπίσει και τα πολλά «φαλτσοσφυρίγματα» κυρίως του Κυριάκου Ταβουλαρέα, ο οποίος εκνεύρισε τους πάντες με τις αποφάσεις του. Η τελευταία προπόνηση των «θαλασσί» θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και στις 16:00 η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ενόψει της αυριανής προπόνησης. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Κώστας Χαρίσης, τη θέση του στη 12άδα θα πάρει ο Γιώργος Δανάς και οι «θαλασσί» θα παρουσιαστούν «γυμνοί» μέσα στη ρακέτα.
Από κει και πέρα ο Αντώνης Ασημακόπουλος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση του, με τις οποίες μάλιστα αγωνίστηκε και στον πρώτο μικρό τελικό. Ο έμπειρος παίκτης πάντως ήταν… αρχηγός με τα όλα του, έσφιξε τα δόντια και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, οδηγώντας τους «θαλασσί» σε μία σπουδαία νίκη. Με όλα αυτά τα προβλήματα λοιπόν ο Κολοσσός ΒΑΠ θα παλέψει για να κάνει το 2-0 στη Νέα Σμύρνη, αν και η αποστολή του θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικά από τη στιγμή που μάλλον δεν θα παίξει ο Κώστας Χαρίσης. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος πάντως, το οποίο θα έχουν οι γηπεδούχοι, οι Ροδίτες θα επιδιώξουν να μειώσουν τα λάθη τους και να παλέψουν μέχρι το τέλος στη Νέα Σμύρνη.