«Είμαστε απόλυτα καλυμμένοι!»

Αισιόδοξος πως η «παράταξη Κωνσταντίνου» δεν θα δικαιωθεί στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε και παράλληλα πεπεισμένος ότι θα υπάρχει πρόβλημα την έναρξη των πρωταθλημάτων, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «δσπορ» ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Κυριάκος Μεϊμάρης. Συγκεκριμένα:
«Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και είμαστε απόλυτα καλυμμένοι. Είμαστε αισιόδοξοι, όπως πάντα ότι θα δικαιωθούμε. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα κρίσης του δικαστηρίου. Ο καθένας μπορεί να το βλέπει απ’ όποια πλευρά θέλει. Εμείς είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας και έχουμε κάνει τα πάντα νομότυπα»
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ότι …εξαφανίστηκε από τον διοικητικό απολογισμό που παρουσιάστηκε στην γενική συνέλευση το μπαράζ της Β’ Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να μην ανέβουν ο Κολοσσός Κάστρου και το ΑΟ Βαθύ, απάντησε:
«Δεν θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε το μπαράζ, από τη στιγμή που η απόφαση που είχαμε πάρει ήταν να ανέβουν και οι δυο ομάδες. Γιατί να αναφέρουμε λοιπόν το μπαράζ; Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τις ομάδες γι’ αυτό και είπαμε πριν τις εκλογές ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα πρέπει να γίνει σε δυο ομίλους για να μειωθούν οι μετακινήσεις και τα έξοδα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αναδιάρθρωση. Δεν τίθεται θέμα όταν παίρνεις μια απόφαση για να ανεβάσεις επιπλέον ομάδες. Το μη νόμιμο έχει να κάνει με τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται τον οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι το ποιο είναι το όφελος των σωματείων. Δεν μπορεί να γίνει ένα πρωτάθλημα με περισσότερες από 30 αγωνιστικές. Θα είναι εξοντωτικό»
Ο κ. Μεϊμάρης ερωτηθείς για μια ακόμα φορά για την αντίπαλη παράταξη και το ότι επέλεξε την δικαστική οδό, απάντησε:
«Ο καθένας κινείται όπως νομίζει. Δεν τους κατηγορώ. Είχαν το δικαίωμα να το κάνουν και το έκαναν. Όλοι κρινόμαστε για τα σωματεία για αυτά που κάνουμε Το ίδιο θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Προσωπικά πάντως επιμένω ότι θα υπάρχει θέμα με την έναρξη των πρωταθλημάτων και γενικώς με τη λειτουργία της Ένωσης. Έμαθα ότι ο Δώρος Κωνσταντίνου δήλωσε πως εγγυάται ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά και ότι η απόφαση θα βγει σε δυο – τρεις ημέρες. Για να το λέει, μάλλον θα ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Εγώ πάντως από την πείρα μου ως δικηγόρος δεν έχω ξανασυναντήσει να βγαίνουν τόσο σύντομα αυτές οι αποφάσεις. Πιστεύω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση».