Γ. Χατζημάρκος για Μ. Κολώνα

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε χθες την απόφασή του, να αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντα της κ. Μαριάννας Κολώνα στο διοικητικό συμβούλιο της Πρόνοιας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Γ. Χατζημάρκος.
Ανεξάρτητα με την όποια δυσαρέσκεια δημιούργησε η απόφαση αυτή, στη συνεργάτιδά του, ο κ. Χατζημάρκος επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή τοποθέτησε πέραν της κ. Λίτσας Κρεμαστινού στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης τους κ.κ. Ηλία Μπούκλα και Γ. Κελακιό και σε αναπληρωματική θέση τον κ. Μ. Κινδυλίδη. Θεωρεί ότι η δημοτική αρχή κομματικοποίησε το όργανο και ως εκ τούτου έπρεπε ο ίδιος να αναλάβει καθήκοντα στο διοικητικό συμβούλιο για να ελέγχει αυτοπροσώπως τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Ο κ. Χατζημάρκος αρνήθηκε επίσης ότι ανελήφθη οποιαδήποτε δέσμευση προεκλογικώς προς την κ. Κολώνα για να αναλάβει εσαεί καθήκοντα στον τομέα της πρόνοιας.
Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη του επιλογή σημειώθηκε ρήξη με την κ. Κολώνα στο περιθώριο της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.