Εκφράζει δυσαρέσκεια κατά του ΕΒΕΔ ο κ. Κ. Διακογεωργίου

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η συζήτηση όλων των θεμάτων που είχαν περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΔ την περασμένη Παρασκευή εξέφρασε με δηλώσεις του στη “δ” ο σύμβουλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.
Το μέλος της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας τόνισε πως η διοίκηση του ΕΒΕΔ θα πρέπει να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των συμβούλων και να τους αφήνει να καταθέτουν τις προτάσεις που έχουν ετοιμάσει.
“Ο τρόπος που διοικεί ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γ. Πάππου, συμβάλλει στο να γίνονται διαχωρισμοί μεταξύ των συμβούλων. Πολύ περισσότερο δεν αφουγκράζεται τους επιχειρηματίες που θέλουν να καταθέσουν προτάσεις, όπως έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση. Ακόμη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου που ήρθαν από την Κω, είχαν θέματα της Ryanair να θέσουν και άλλα ζητήματα που δεν συζητήθηκαν καθότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΒΕΔ, δεν υπήρχε απαρτία. Θυμίζω πως μετά τη συζήτηση του τρίτου θέματος έμειναν στην αίθουσα 17 μέλη τα περισσότερα από τα οποία ήταν από την Κω”, δήλωσε ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και πρόσθεσε πως όλα θα αυτά θα πρέπει να προβληματίσουν τη διοικητική επιτροπή και τον γραμματέα του ΕΒΕΔ κ. Νίκο Παπασταματίου που θα πρέπει να λειτουργούν με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του Επιμελητηρίου.
“Στην αίθουσα του ΕΒΕΔ είχαν μείνει 17 άτομα. Οι περισσότεροι ήταν από την Κω. Παρόλα αυτά ακόμη και για χάρη των ανθρώπων αυτών, η συνεδρίαση δεν ολοκληρώθηκε”, δήλωσε ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο κ. Διακογεωργίου ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ, τόνισε:
“Έχω πολύ σοβαρές υποθέσεις που αφορούν τους επιχειρηματίες και τον τόπο μας να χειριστώ και εξίσου πολύ σοβαρά προβλήματα να διευθετήσω από το να ασχολούμαι με τις δηλώσεις του κ. Κάλλιστου…”.