Την Τετάρτη ο Κλεάνθη, έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου, στο γήπεδο Μαλώνας.
Το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου, είχε καλή απόδοση, επικρατώντας με σκορ 4-1, δείχνοντας πολύ καλή λειτουργία στο επιθετικό κομμάτι.
Ωστόσο ο Κύπριος τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στη «δσπορ» με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση, είπε ότι είναι νωρίς για ασφαλής συμπεράσματα και ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά της, αφού σκοπός είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Ιδού τα λόγια του Ανδρέα Σταύρου:
« Στην παρούσα φάση δεν μπορείς να βγάλεις σαφή συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές.
Είναι πολύ νωρίς, Αυτό που διαπίστωσα στο φιλικό με τον Ηρακλή ήταν η διάθεση και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.
Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να είμαι πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή σεζόν στον Ηρακλή και ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη Διακολουκά που τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό».
Από εκεί και πέρα, χθες οι «ροσονέρι» επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, με τον Κύπριο τεχνικό να δουλεύει πάνω στην φυσική κατάστασης.
Το ευχάριστο στις τάξεις του Κλεάνθης είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ανδρέας Σταύρου βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στις 6 Αυγούστου .
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/andreas-stavrou-noris-gia-simperasmata/







