ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτμος: Πλοίο με 79 επιβάτες επέστρεψε στο λιμάνι λόγω μηχανικής βλάβης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΛΟΙΟ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Το ταχύ­πλοο κατα­μα­ράν «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ» παρου­σί­ασε μηχα­νική βλάβη κατά το προ­γραμ­μα­τι­σμένο δρο­μο­λό­γιό του προς την Ικαρία.
  • Το πλοίο επέ­στρεψε την Κυριακή 25 Οκτω­βρίου στο λιμάνι της Πάτμου, μετα­φέ­ρο­ντας 79 επι­βά­τες.
  • Η πλοιο­κτή­τρια εται­ρεία ανα­μέ­νε­ται να μερι­μνή­σει για την προ­ώ­θηση των επι­βα­τών στον προ­ο­ρι­σμό τους.
  • Οι αρμό­διες λιμε­νι­κές αρχές ανα­μέ­νε­ται να προβούν στις προ­βλε­πό­με­νες ενέρ­γειες, ενώ δεν έχουν ανα­κοι­νω­θεί λεπτο­μέ­ρειες για τη βλάβη ή τον χρόνο απο­κα­τά­στα­σής της.

Στο λιμάνι της Πάτμου επέ­στρεψε σήμερα, Κυριακή 25 Οκτω­βρίου πλοίο που ταξί­δευε προς Ικαρία και μετέ­φερε 79 επι­βά­τες, λόγω μηχα­νι­κής βλάβης που υπέστη.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύ­πλοο κατα­μα­ράν «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ» παρου­σί­ασε μηχα­νική βλάβη κατά την εκτέ­λεση προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νου δρο­μο­λο­γίου.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, οι επι­βά­τες πρό­κει­ται να προ­ω­θη­θούν στον προ­ο­ρι­σμό τους με μέριμνα της πλοιο­κτή­τριας εται­ρείας.

Για το περι­στα­τικό ανα­μέ­νο­νται οι προ­βλε­πό­με­νες ενέρ­γειες των αρμό­διων λιμε­νι­κών αρχών, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισ­σό­τε­ρες λεπτο­μέ­ρειες σχετικά με τη φύση της μηχα­νι­κής βλάβης και τον χρόνο απο­κα­τά­στα­σής της.

Πηγή: flash.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.