- Στη Ρόδο συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για κατοχή κοκαΐνης και ηλεκτρονικής ζυγαριάς ακριβείας μετά από έρευνα στην κατοικία του.
- Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου.
- Την ίδια ημέρα, το βράδυ, συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
- Οι δύο περιπτώσεις αφορούν κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών και αποτελούν μέρος της δράσης της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στο Νότιο Αιγαίο.
Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκαν τα εξής :
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 22-10-2026 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, 27χρονος ημεδαπός γιατί μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -1,4- γραμμάρια κοκαΐνης και -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 22-10-2026 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 32χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.