- Ο Α.Σ. Φοίβος Κω διοργανώνει στις 17-18 Οκτωβρίου 2026 το 4ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Δημήτρης Παππούλης» στη μνήμη ενός σημαντικού αθλητή του νησιού.
- Στο τουρνουά συμμετέχουν τέσσερα σωματεία της Δωδεκανήσου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.
- Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Κω και την εταιρεία «Βήμα Ζωής», προωθώντας την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη.
- Η είσοδος κοστίζει 2 ευρώ, με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά, και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη παιδιών με αναπηρία και καρκίνο.
Ο Α.Σ. Φοίβος Κω διοργανώνει στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2026, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το 4ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Δημήτρης Παππούλης», έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό του νησιού. Το τουρνουά αποτελεί κάτι περισσότερο από μια αθλητική διοργάνωση. Είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη, να αναδείξουμε τις αξίες του αθλητισμού και να υπενθυμίσουμε ότι η προσφορά, το ήθος και η αγάπη για τον συνάνθρωπο αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν τέσσερα σωματεία της Δωδεκανήσου:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ(17/10):
(18:00): Φοίβος Κω- Ακαδημία Καλύμνου
(20:00): Α.Ε. Δικαίου- Αίολος Κεφάλου
ΚΥΡΙΑΚΗ(18/10):
(19:15): Μικρός τελικός
(21:00): Τελετή βραβεύσεων
(21:15): Μεγάλος τελικός
Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Κω και με τη σύμπραξη της εταιρείας Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία και Καρκίνο «Βήμα Ζωής», αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας, της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης. Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης θα αποτελέσει η τελετή βραβεύσεων της Κυριακής, κατά την οποία θα τιμήσουμε τη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη και τις αξίες που εκπροσωπεί το τουρνουά.
Ο Α.Σ. Φοίβος Κω προσκαλεί τις τοπικές αρχές, τους εκπροσώπους των φορέων, την αθλητική οικογένεια της Δωδεκανήσου και όλους τους πολίτες της Κω να δώσουν το «παρών» σε αυτή τη διήμερη γιορτή του μπάσκετ. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνο νίκες και αποτελέσματα. Είναι μνήμη, σεβασμός, προσφορά και συνέχεια. Η παρουσία σας θα αποτελέσει την καλύτερη τιμή στη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη. Γενική είσοδος 2 ευρώ. Τα παιδιά δωρεάν είσοδο. Τα έσοδα θα διατεθούν στο “Βήμα Ζωής”
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.