ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίμησαν τη μνήμη των παιδιών τους στο Πυλί!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΥΡΟΣ ΧΑΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ολο­κλη­ρώ­θηκε με επι­τυ­χία το τουρ­νουά «Γιάννης Μαύρος – Χρι­στίνα Χανή» της Α.Ε. Δικαίου, με έμφαση στις ακα­δη­μίες και τους μικρούς αθλητές.
  • Στο γήπεδο Πυλίου διε­ξή­χθη­σαν αγώνες για κορί­τσια και αγόρια γεν­νη­μένα το 2014–2015, με μεγάλη συμ­με­τοχή κόσμου.
  • Μετά τους αγώνες, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν απο­νο­μές, με βρα­βεύ­σεις για τις ομάδες του Φοίβου και του Εσπέρου.
  • Όλα τα παιδιά παρέ­λα­βαν ανα­μνη­στικά μετάλ­λια, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας μια ξεχω­ρι­στή διορ­γά­νωση γεμάτη μπάσκετ και χαρά.

Ολο­κλη­ρώ­θηκε με τον καλύ­τερο τρόπο το τουρ­νουά της Α.Ε. Δικαίου «Γιάννης Μαύρος – Χρι­στίνα Χανή», με την 4η και τελευ­ταία ημέρα να είναι αφιε­ρω­μένη στις ακα­δη­μίες και στους μικρούς αθλητές. Στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν οι ανα­με­τρή­σεις Φοίβος – Α.Ε. Δικαίου για τα κορί­τσια γεν­νη­μένα το 2014–2015 και Έσπερος – Α.Ε. Δικαίου για τα αγόρια των ίδιων ηλικιών και μικρό­τερα. Αρκετός κόσμος βρέθηκε και πάλι στις εξέδρες, δημιουρ­γώ­ντας ένα όμορφο περι­βάλ­λον, με τα παιδιά να απο­λαμ­βά­νουν τη συμ­με­τοχή τους και τη χαρά του μπάσκετ. Μετά την ολο­κλή­ρωση των αγώνων πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν οι απο­νο­μές.

Ο Γιώργος Πασ­σα­νι­κο­λά­κης παρέ­δωσε την τιμη­τική πλακέτα στην ομάδα του Φοίβου για τη συμ­με­τοχή της, ενώ ο αντι­πρό­ε­δρος της Α.Ε. Δικαίου, Ηλίας Ζωίδης, βρά­βευσε την ομάδα του Εσπέρου. Παράλ­ληλα, όλα τα παιδιά παρέ­λα­βαν ανα­μνη­στικά μετάλ­λια για την παρου­σία τους στη διορ­γά­νωση. Έτσι ολο­κλη­ρώ­θηκε ένα ακόμη ξεχω­ρι­στό τουρ­νουά για την οικο­γέ­νεια της Α.Ε. Δικαίου, αφιε­ρω­μένο στη μνήμη του Γιάννη Μαύρου και της Χρι­στί­νας Χανή, με το μπάσκετ, τη συμ­με­τοχή και τα χαμό­γελα των παιδιών να βρί­σκο­νται στο επί­κε­ντρο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.