- Συνελήφθη στην Κάλυμνο 40χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, με κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του.
- Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στις αποσκευές του 92,6 γραμμάρια κοκαΐνης.
- Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
- Η υπόθεση εντάσσεται σε ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στο Νότιο Αιγαίο.
Συνελήφθη χθες (Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 40χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 40χρονος κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής Μαστιχάρι Κω – Κάλυμνο και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στις αποσκευές του -92,6- γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.