Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδιοι Δρομείς: Βραβεύει τον Παναγιώτη Καραΐσκο

Με ανακοίνωση που υπογράφουν η πρόεδρος Ελένη Μπούτρα και ο γενικός γραμματέας Σπύρος Σαλαμαστράκης, ο Α.Σ. Ρόδιοι Δρομείς ενημέρωσε ότι το Σάββατο 25/4 θα βραβεύει τον Παναγιώτη Καραΐσκο, αλλά και δύο πολυνίκες δρομείς του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Αθλητικό Σωματείο Ρόδιοι Δρομείς, έχει τη χαρά και την τιμή να βραβεύει το μεγάλο νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας 2025 Παναγιώτη Καραΐσκο, καθώς και τους δύο πολυνίκες δρομείς του Συλλόγου, Αντωνία Παπαγεωργίου και Χρήστο Τεκέλη.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 25/04/2026 και ώρα 10:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), είναι ανοικτή για το κοινό και θα ακολουθήσει συζήτηση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου